Sposób przygotowania

piers podzielic na filety, kazdy rozbic, jajka rozmieszac z odrobina soli, platki rozgniec na mniejsze kawalki, piers maczac w jajku i obtaczac w platkach, smazyc 5 minut z kazdej strony
platki do kupienia w sieci biedronka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chrupiące pyszności;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    DZIEKUJE
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie takie frykasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    poproszę porcyjkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    miodowy kolor rzeczywiście mają
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    może ciekawie smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !