Sposób przygotowania

Do garnka z wodą wrzuć 1liść laurowy i ziele angielskie.Zagotuj,włóż żołądki pokrój w paseczki.W oddzielnym garnku ugotuj mrożoną włoszczyznę(też z liściem laurowym i zielem angielskim).Zagotowane warzywa połącz z żołądkami.Dopraw 0.5łyżeczki imbiru i 0.5łyżeczki gałki muszkatołowej mielonej oraz szczyptę ostrej papryki.Zasmażka:posiekaną cebulę zeszklij na maśle i dodaj mąkę.Wymieszaj.Zasmażkę połącz z zupą,zagotuj.Podawaj posypaną majerankiem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !