Sposób przygotowania

Cielęcinę pokroic na 5 plastrów i wilgotnym tłuczkiem rozbic kotlety.Każdy posolić i popieprzyć,obtoczyc w 1 rozmąconym jajku,,obtoczyc w bułce i usmazyć z obu stron.Następnie dodac masło,przykryc sznycle i chwilę poddusic.
Usmażyć 5 jajek sadzonych,posypanych sola i grubozmielonym pieprzem i każde jajko położyc na sznycel.Można podać pokrojona na ćwiartki cytrynę.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cielęcinko udało Ci się zdobyć? kiedyś widziałem w tesco ale były to tylko żeberka :o)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    najczęściej kupuję w Makro :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    cięlęcinka jest pyszna ....szkoda ,że taka droga...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Rewelacyjnie si? prezentuj? i jestem pewna tak samo smakuj?.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    To danie musi być pyszne, uwielbiam cielęcinę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne sznycelki
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    cielęcina to mięsko z wysokiej półki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z cielęcinki, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zapowiada się pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !