Lodówka

Sposób przygotowania

Mięso myjemy,osuszamy,nacieramy solą i pieprzem.Smarujemy musztardą a następnie obtaczamy w grubo posiekanej natce.Szczelnie owijamy przezroczysta folią,skręcając końce tak,by całość przypominała wielki cukierek.Gotowy pakunek owijamy mocną folią aluminiową.Przekładamy do dużego garnka z osolonym wrzątkiem.Gotujemy około 40 minut na małym ogniu.Miękkie mięsko odpakowujemy z folii,lekko studzimy,kroimy w plastry.Podajemy z kładzionymi kluskami i duszoną marchewką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    smakowite:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    musi być dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne mięsko !
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Chętnie zjadłoby się takie miąsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jest bardzo aromatyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !