Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al. dente. Na roztopionym smalcu smażymy kostkę cebuli na złoty kolor. Pod koniec smażenia dodajemy drobno posiekany czosnek, chwilę przesmażamy i zawartość patelni przekładamy do miseczki. Następnie smażymy mięso z wymieszane z przyprawą do mięsa mielonego. Gdy zacznie się rumienić dodajemy cebulę oraz czosnek wraz z krojonymi pomidorami. Całość dokładnie mieszamy, przyprawiamy kminkiem i przyprawą do spaghetti i smażymy do momentu, gdy pomidory częściowo się „rozpadną’ i powstanie w miarę jednolity sos. Podajemy z ugotowanym wcześniej makaronem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszne danie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    bardzo często króluje takie danie na moim stole, wszyscy je uwielbiają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !