Sposób przygotowania

Do zimnej wody wkładamy żeberka i gotujemy na małym ogniu ok. 20 minut. Po tym czasie dodajemy przyprawy, kostki mięsne. Następnie dodajemy koncentrat oraz pomidory krojone, dokładnie mieszamy i gotujemy kolejne 10 minut. Zwiększamy ogień, dorzucamy jeszcze ryż i całość gotujemy około 6-9 minut. Po zdjęciu z gazu garnek przykrywamy i czekamy jeszcze kilka minut, aby ryż „doszedł” .

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pomidorówkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    zupka taka jest super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    jaknajbardziej za

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !