Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler marynowany 1 słoik
jabłka 2 szt
rukola wg uznania
majonez 2 łyżki
oszeszki włoskie 10 dag
pieprz do smaku
prawdziwki marynowane szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera z grzybami

1. Seler osącz z zalewy. Jabłka obierz, zetrzyj, a prawdziwki pokrój w plastry.
2. Przygotowane składniki wymieszaj z opłukaną i przebraną rukolą. Oprósz pieprzem i połącz z majonezem.
3. Gotową sałatkę posyp orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 04.10.2013 09:56
Smaczna sałatka
mariel78 08.09.2012 06:54
super
zdzislawa2 24.11.2011 13:18
fajna suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak