Sposób przygotowania

Biszkopt pieczemy z ulubionego przepisu.
Budyń gotujemy i gdy ostygnie dodajemy do kremu z masła i cukru, puszysty krem wykładamy na ciasto, układamy na nim owoce lekko je wciskając i na całość wylewamy piankę kawową.
Mleko gotujemy i rozpuszczamy w nim kawę, na zimnym mleku ubijamy śnieżkę na koniec dodajemy żelatynę rozpuszczoną w 1/4 szklanki wody, gdy ciasto zastygnie posypujemy tartą czekoladą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Dla takiego ciasta warto zgrzeszyć łakomstwem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciasto marzenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    do kawki jak znalazł!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Wygląda świetnie! Nic tylko takie zrobić!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takiego połączenia śnieżki z capuccino nie próbowałam,super pomysł,ciastko wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Chętnie bym spróbowała.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja także sie na nie piszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    Wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ilka01

    pyszności .......

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !