Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledź pod kołdrą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki ćwikłowe 1 słoik
majonez 1 słoik
cebula
matijasy 1 tacka
jabłko winne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: śledź pod kołdrą

Na dno salaterki o średnicy ok 15 cm ułożyć warstwę majonezu- każda warstwa ok 1 cm-, na majonez pokrojonego w kosteczkę śledzia, na to pokrojoną w drobną kostkę cebulę, na to starte na tarce jabłko, na to buraki. Na buraki ułożyć majonez. Układać warstwy do wypełnienia salaterki. Warstwą na górze musi być majonez

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 20.09.2010 11:42
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak