Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kawałki, paprykę w dość dużą kostkę, cebulę w plasterki a pieczarki na pół. Nadziewać na przemian na patyczki, przyprawić do smaku i grillować do miękkości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    szaszłyki to...atrakcja grillowa, tyle że dość pracochłonna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    karkówki na szaszłyki jeszcze nie nadziewałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale fajne!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    lubie takie pysznsci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !