Sposób przygotowania

Z trzech pierwszych składników rękoma wyrabiamy kruszonkę (nie zagniatać) po czym odkładamy półtora szklanki. Jaja ucieramy z mlekiem i proszkiem do pieczenia dodając łyżką pozostałą kruszonkę. Ciasto wlewamy do formy a na niej układamy w odległościach 2 cm kostki rabarbaru lub śliwki (bez pestek),które wcześniej obtaczamy w cukrze pudrze (można nim też posypać tylko owoce). Całość posypujemy odłożoną wcześniej w szklankach kruszonką. Piec ok50minut w 180stopniach.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne słodkości....
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !