Sposób przygotowania

Wątróbki umyć ,osuszyć i zmielić razem z cebulką.Dodać resztę składników i wymieszać.Zagotować bulion i odlać 1 litr.Nabierać łyżką stołową porcję ciast i wrzucać na gotujący się bulion.Gotować ok.5 minut.Połączyć z drugą częścią bulionu.ugotować makaron i połączyć z bulionem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takich jeszcze nie robiłam, a warto;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    też takie robię- są naprawdę pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    no to i ja muszę zrobić:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś innego, warto spróbować
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !