Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak z Kiełbasą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion 6 szklanek
kapusta biała 1/2 szr
ziemniaki 2 szt
marchewka
kiełbasa zwyczajna 300 g
cebula
papryka mielona
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z Kiełbasą

Na oleju podsmaż warzywa, zalej bulionem. Gotuj 30 min. Kiełbasę pokrój, podsmaż na reszcie oleju, oprósz papryką. Włóż do zupy i gotuj 10 min. Dopraw do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak