Sposób przygotowania

Kabaczki obrać i pokroić w kostkę, z papryki usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, pokroić w ćwiartki. Pieczarki oczyścić, umyć i pokroić w pólplasterki. Kiełbasę pokroić w kostkę. Kabaczki, paprykę i pomidory podlać wodą i dusić. Pieczarki odparować i dodać do papryki. Kiełbasę podsmażyć z cebulą, dodać do duszących się warzyw. Poddusić razem do miękkości. Doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką w proszku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    i ja lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !