Sposób przygotowania

skarmelizować 10 dag cukru na zloty kolor.wymieszać z migdałami .folię aluminiową posmarować tłuszczem .na tym posmarować migdały w karmeku.ostudzić.maliny wymieszac z sokiem z cytryny i 5 dag cukru rozmrożić. obrać skórkę z cytryny zagotować z mlekiem reszta cukru i cukrem waniliowymbialka jajek oddzielic od żółtek skórkę z cytryny wyjąć z mleka.do mleka dosypać kaszkę wymieszac odstawić na 5 min.mieszajac dodawac po jednym żółtku .ostudzic.ubic piane z bialek polaczyć z kaszką ,wlać do pucharków ,schlodzić posypać migdałami w karmelu.podać z przetartymi malinami!!!!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musi byc pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    MUSI BYC WSPANIAŁA. NAPEWNO ZROBIĘ W NAJBLIŻSZYM CZASIE.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !