Sposób przygotowania

1. Filety rybne pokroić w paski.
2. Przygotować trzy talerze. Na pierwszym rozmieszać: natkę pietruszki, tartą bułkę, parmezan, sól czosnkową, słodką paprykę, skórkę z cytryny, tymianek, pieprz i sól. Na drugim: jajko ze śmietaną. Na trzecim mąkę.
Panierować rybę najpierw w mące, następnie w jajku a na końcu w bułce tartej z przyprawami.
3. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    lubie takie paluszki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    uwielbiam paluszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izka2086

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychota
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !