Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekac i podsmażyć na odrobinie masła.Mięso zmiksować w blednerze a czosnek przepuścic przez praskę.Zieleninę posiekać - połączyć wszystkie składniki i utrzeć z miękkim masłem.Wstawić do lodówki żeby schłodzić.
Pastą smarować pieczywo i podawac z plasterkami ogórka.
Smacznego

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 4
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny sposób na mięso z rosołu, z którym zawsze nie wiadomo co zrobić.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jak najbardziej pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Przepyszna!.
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    ciekawy pomysł, takiej pasty jeszcze nie robiłam
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smacznie i ekonomicznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    lubię pasty na śniadanie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lubię takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię takie pasty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Do chlebka super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    lubię takie pasty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !