Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śniadaniowa.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1/2 kostki
cebula 1 szt
czosnek 2 ząbki
pieprz - do smaku
mięso gotowane z rosołu 3 łyżki
zielenina 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śniadaniowa.

Cebulę drobno posiekac i podsmażyć na odrobinie masła.Mięso zmiksować w blednerze a czosnek przepuścic przez praskę.Zieleninę posiekać - połączyć wszystkie składniki i utrzeć z miękkim masłem.Wstawić do lodówki żeby schłodzić.
Pastą smarować pieczywo i podawac z plasterkami ogórka.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 07.12.2013 06:56
ciekawy pomysł
Motorek 19.09.2013 08:44
lubię takie pasty
Łukasz15 01.08.2013 13:29
Do chlebka super
Wafelek2601 03.07.2013 00:06
Lubię takie pasty
kuklik 23.03.2013 19:06
lubię takie pasty
jeta72 03.03.2013 23:12
lubię pasty na śniadanie :-)
misia53 26.10.2012 00:39
smacznie i ekonomicznie
caroline1983 04.05.2012 23:51
ciekawy pomysł, takiej pasty jeszcze nie robiłam
jeanette_v 02.05.2012 10:18
Przepyszna!.
barbara11561 21.11.2011 11:26
pyszna
smakoszek 06.11.2011 07:35
bardzo smaczna
IZABELA29 27.10.2011 10:57
jak najbardziej pyszna
anemon 22.10.2011 19:58
Smaczny sposób na mięso z rosołu, z którym zawsze nie wiadomo co zrobić.
Justa32 16.08.2011 07:41
mniam
IZABELA29 27.06.2011 10:45
smacznie
Małgorzata113 30.05.2011 11:07
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak