Sposób przygotowania

ROZWALKOWUJEMY SUROWE CIASTO DROŻDZOWE(http://www.doradcasmaku.pl/przepis/138534/ciasto-drozdzowe.html).NASTEPNIE OBIERAMY PAROWECZKIZ FOLI I KROIMY NA 3 ROWNE CZESCI.Z CIASTA WYCINAMY PROSTOKATY I ZAWIJAMY W NIE PAROWKI(FORMUJEMY BULECZKI).
UKLADAMY NA BLASZCE I PIECZEMY W TEMPERATURZE 180STOPNI DO ZRUMIENIENIA.
SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne,zrobię je dzieciakom:)
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    le super przepisik :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lepszy 100x od kupnego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !