Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko na zielono.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1/2 kostki
czosnek 2 zabki
natka pietruszki 1/2 pęczka
sól - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko na zielono.

Czosnek przecisnąć przez praskę,masło położyć w ciepłe miejsce a natkę bardzo drobno posiekać.Wszystkie składniki połączyć se sobą,posolić - wymieszac i wstawić do lodównki.Świetnie robi się takie masełko w pojemniku od blendera - zmiksuje wszystko dokładnie.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 07.01.2014 14:15
pycha do chrupiącej bułeczki
olkaaa 31.05.2013 12:32
też takie robię
jeta72 11.09.2012 10:27
fajne :-)
caroline1983 22.04.2012 21:13
dobre do pieczywa i rybki pieczonej
barbara11561 19.11.2011 10:20
pyszne
anemon 07.11.2011 07:56
Fajny pomysł na zdrowe, zielone i pachnące masło.
MAŁY 12.08.2011 13:28
pomysłowo i zielono
MAŁY 12.08.2011 13:28
pomysłowo i zielono
Barbara35 07.07.2011 23:02
Pychotka :)
misia53 31.05.2011 10:57
masełko do grila
IZABELA29 30.05.2011 16:39
pysznie i zdrowo
ben-ka 30.05.2011 16:04
Najlepiej wygrywać:)
pacpaw 30.05.2011 11:17
nic tylko kupować/wygrywać blendery z pojemnikami :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak