Sposób przygotowania

Bakłażana upiec w piekarniku,obrać i posiekać drewnianym nożem /od metalowego zrobi sie czrany/.Masę włozyć do makutry i drewniana łyzka ucierając dolewać stopniowo olej - tak długo aż uzyskamy pulchna masę.Natke bardzo drobno posiekać ,dodac do masy i ciągle ucierając wlać ocet winny oraz przyprawy.
Na konec wymieszac z majonezem.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wow ale propozycja ...wykwintnie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    no proszę ,jak elegancko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na taki kawior bakłażanowy tez bym się skusił
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    a to ci nowo??
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    coś innego niż zwykle.
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    podoba mi się :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawie podałaś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo smaczne danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Nigdy nie robiłam, ani nie jadłam, bo bakłażany lubię od niedawna i jeszcze niewiele z nich gotowałam. Też mi się podoba Twój sposób podania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !