Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chlebek warzywny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb razowy 300 g
ketchup 1/2 szklanki
jajko 2 sztuki
żółty ser 50 g
seler naciowy 3 sztuki
pestki dyni 100 g
ząbek czosnku 1 sztuka
natka pietruszki 1 łyzka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek warzywny

Cleb rozkruszyc. Seler posiekac. Wymieszac z natka pietruszki. pestki dyni zemlec. czosnek przecisnac przez praske. Ser zetrzec. Jajka lekko ubic, ketchup wymieszac z 2 lyzkami wody. Skladniki wymieszac. Mase przelozyc do wysmarowanej tluszcza i wysypanej bulka tarta keksowki. Piec 30-40 min w temp 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak