Sposób przygotowania

oddzielić żółtka od białek i ubić na sztywno z cukrem dodać żółtka i wymieszane i przesiane obie mąki z proszkiem do pieczenia wszystko delikatnie wymieszać łyżką i wylać na blachę wyłożoną papierem upiec w temp.180st.ok.15-20min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    ale wyrośnięty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pięknie wyrósł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha biszkopcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przydatny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !