Sposób przygotowania

Wyłożyć brytfannę biszkoptami. Śmietanę podzielić na pół. Jedną połowę ubić i zalać ledwie tężejącymi galaretkami truskawkowymi. Wylać na biszkopty. Odłożyć do stwardnienia. To samo zrobić z drugą warstwą (2 galaretki cytrynowe). I też odłożyć do stwardnienia. Następnie dwie cytrynowe galaretki tężejące wylać na stwardniałe ptasie mleczko. Odstawić do zimna na ok. godzinę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    lekkie i pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    bomba:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !