Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe zmiksować i odstawić na pół godziny.Usmażyć naleśniki i wystudzić.Każdy naleśnik posmarować musztardą,położyć na niej liść sałaty i plaster sera.Zwinąć w rulon i zawinąć w filię aluminiową.Dobrze schłodzić w lodówce.Pociąć na kawałki i nadziać na patyczki.Można też każdy kawałek obsmażyć na masełku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    miało być szaszłyki?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    coś nowego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale pomysł....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !