Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w sosie koperkowym i śmietanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 1 sztuka
masło 1 łyżka
koperek 1 pęczek
cebula 1 sztuka
woda 1/2 szklanki
sól do smaku
cytryna kilka kropli
śmietana pół szklanki
mąka pół łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie koperkowym i śmietanie

Rybę skropić sokiem z cytryny. Delikatnie posolić i przyprawić przyprawą do ryb. Osobno pokrojoną cebulę podsmażyć na maśle. Zalać wodą. Wsypać pokrojony koperek. Zamącić śmietaną z mąką. Podsmażoną rybę zalać sosem koperkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janek 23.07.2012 15:45
mmm przepyszne
justynab1903 04.03.2012 10:14
uwielbiam :)
malaczarna23 23.07.2011 10:10
super
iwa643 22.06.2011 06:16
robie podobnie
Gabriela7 20.06.2011 08:54
lubię rybkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak