Sposób przygotowania

CIASTO: Ze wszystkich składników zrobić ciasto. Rozwałkować, dać na blachę.
DRUGA WARSTWA: Jabłka obrać, zetrzeć na grubej tarce. Lekko odcisnąć, skropić cytryną. Galaretki rozpuścić w połowie zalecanej wody. Tężejącą połączyć z jabłkami. Wyłożyć na ciasto. Piec ok. 40 minut.
PIANKA: Ubić śmietanę i połączyć z cukrem i śmietanką fix. Wyłożyć na zimny placek. Rozsmarować.
POLEWA: Czekoladę, margarynę i mleko rozpuścić w kąpieli wodnej 70 st. Wylać na śmietanę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    do kawki jak znalazł:)
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    To ciocia Ania potrafi stworzyć cuda :) ciasto zapowiada się bardzo smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    no smacznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !