Sposób przygotowania

Mus ( np dr.Oetker)wymieszać z mlekiem(szklanka)jak na opakowaniu,zmiksować (razem z mlekiem wlać 2 kropelki aromatu rumowego). Czekoladę (kilka kostek) pokroić na malutkie kawałeczki i delikatnie połączyć z musem. Biszkopty maczać w naparze kawowym i układać na spód pucharków. Na wierzch układać mus, dekorować (starta czekolada/ posypka czekoladowa lub np. czekoladowe serduszka:) ) i schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    + zapach rumowy (formularz nie uznał;/)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super deser!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !