Sposób przygotowania

Schabowe rozbijamy tłuczkiem,przyprawiamy solą,pieprzem i czosnkiem. Z mąki,mleka i jajek mieszamy ciasto-gęstsze niż na naleśniki.Marchew i pietruszkę obieramy i zetrzeć na tarce o małych oczkach i dodajemy do ciasta,mieszamy,przyprawiamy odrobiną soli i pieprzu.Kotlety wkładamy ciasta i smażymy na rozgrzanym oleju(warzywa spadają z kotleta,dlatego też dobrze jest nałożyć łyżeczką na patelnię i na to kotlet).Smażymy pod przykryciem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    ale super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    dobre
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jestem ciekawa jak smakują
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    extra danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !