Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka podzielić na 4 części, pobić lekko tłuczkiem, by nie przedziurawić mięsa. Roladki oprószyć solą i pieprzem. Na samym brzegu piersi, układać kawałek grubszego sera i zwijać w roladkę.
Panierować roladki w mące, roztrzepanym jajku i tartej bułce. Smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ale bym sobie taką roladke zjadła :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    uwielbiam takie roladki!
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Takie roladki zawsze smakują rewelacyjnie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    lubię takie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne te roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ja też uwielbiam takie roladki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !