Sposób przygotowania

Ziemniaki najlepiej wcześniej podgotować(na wpół twarde). Naczynie żaroodporne natłuścić. Kosteczki ziemniaków wysypać do naczynia i oprószyć przyprawą. Na wierzch rozrzucić pokrojony w kostkę boczek (bez skóry), kukurydzę i groszek (odsączone z zalewy). Całość posypać startym serem i zapiec w 180 stopniach ok 30-35min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    rewelacyjna zapiekanka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    musi byc pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !