Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę i usmażyć. Gdy wytopi się tłuszcz dodać umyte i pokrojone kurki. Doprawić kminkiem. Dusić pod przykryciem na wolnym ogniu. Po 15 minutach zdjąć przykrycie w celu odparowania wody, która wydziela się ze świerzych grzybów.Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z chlebem. Kurki dusić krótko, gdyż twardnieją.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie sprawdzałam jeszcze ...może już rosną kurki? lubię, zwłaszcza takie pierwsze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudeńko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    aż ślinka leci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !