Sposób przygotowania

Z włoszczyzny, kalarepki i pokrojonych młodych buraczków z botwinki gotujemy barszczyk, pod koniec dodajemy pokrojone liście buraczków. Na końcu przyprawiamy solą, szczyptą cukru dla złamania kwaśnego smaku i kwasem burakowym. Podajemy na ciepło lub na zimno.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    kalarepka moje odkrycie tej wiosny, spróbuję i taką wersje
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    już się nie mogę doczekać takiej zupki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie połączenia jeszcze nie smakowałem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa,nie jadłem akiej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !