Sposób przygotowania

Filet rybny oczyścić i pokroić w podłużne paski.Każdy kawałek skropić sokiem z cytryny i przyprawić delikatnie solą i pieprzem.Jajko rozmącić z 1 łyżką mleka.Filety panierować w jajku i bułce tartej.Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju na złoty kolor.Podawać z frytkami i surówką wg.uznania.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne danie a raczej rybka...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też bym zjadła:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zachęcające
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    domowe zawsze pyszne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha obiad
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Domowe są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smakowite.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !