Sposób przygotowania

Na rozgrzany olej rozbijamy jajka i smażymy. Posypujemy solą i pieprzem. Gdy białko się zetnie każde jajko przewracamy tak, aby białko przykryło żółtko od góry. Chwilkę smażymy i przekładamy na talerz. Posypujemy poszatkowanym szczypiorkiem oraz kawałeczkami fety i pomidora.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubie takie jajeczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Można i tak,byleby smakowało.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    proste i smaczne ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !