Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tradycyjna fasolka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 1 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1-2 łyżki
fasola szparagowa 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: tradycyjna fasolka

Fasolkę obrać (odciąć końcówki), umyć ugotować w osolonej wodzie, podawać z bułką tartą, ziemniakami, jajkiem i maślanką pycha.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 07.02.2014 15:55
moja ulubiona
JOANNA16 24.06.2013 15:44
pycha uwielbiam taką
Ewelina38 31.05.2012 18:43
uwielbiam taką
Edyta31 25.08.2011 22:14
Przepysznie wygląda :)
Barbara/zuza22_85 08.07.2011 18:19
pyszna
usmiech 18.06.2011 18:11
dobre
kriso 11.06.2011 21:47
fajny przepis
Patrycja33 01.06.2011 22:51
uwielbiam
mariusz14 28.05.2011 17:14
pycha
MAŁGORZATA108 28.05.2011 16:29
Wprost przepadam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak