Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jarzynowa z ryżem i babką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z kością 30 dkg
marchewki 3 szt
kalarepka młoda 1 szt
pietruszka 1 szt
por 1/4 szt
liście babki lancetowatej 5 dkg
ryż 3/4 szklanki
ziele angielskie 5 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jarzynowa z ryżem i babką

Do garnka z wodą wkładamy mięso i pokrojone warzywa oraz ziele angielskie. solimy.Gotujemy ok. pół godziny, potem wsypujemy ryż. Mieszamy, pod koniec gotowania dodajemy posiekane liście babki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 29.09.2011 12:57
bardzo smakowicie się prezentuje:)
Edyta38 09.07.2011 22:15
orginalne
monika154 01.06.2011 09:44
smaczne
artur7 30.05.2011 09:08
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak