Sposób przygotowania

Mąkę posiekać z masłem, dodać żółtka i śmietanę. Ciasto zagnieść i zawinąć w folię. Odstawić w chłodne miejsce na godzinę. Grzyby namoczyć, przepłukać i zagotować. Cebulę posiekać i podsmażyć na oleju. Ugotowane grzyby drobno posiekać, dołożyć do cebuli i jeszcze chwilę podsmażyć. Ciasto rozwałkować i wycinać koła. Na każdym położyć farsz i zwijać jak pierogi. Posmarować każdy pasztecik olejem i zapiekać na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    extra,grzybki leśne na pewno dają super smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super paszteciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobre paszteciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !