Składniki:
włoszczyzna | |
gęsia szyjka | |
mielone mięso | 20dag |
wątróbka z gęsi | |
cebula | 1 |
jajko | 2 |
bułka czerstwa | |
masło | 2łyżki |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa starta | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat |
włoszczyzna | |
gęsia szyjka | |
mielone mięso | 20dag |
wątróbka z gęsi | |
cebula | 1 |
jajko | 2 |
bułka czerstwa | |
masło | 2łyżki |
sól | |
pieprz | |
gałka muszkatołowa starta | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: