Sposób przygotowania

Karkówkę umyć, osuszyć, pokroić na mniejsze części i natrzeć przyprawami. Ziemniaki pokroić w małe talarki, boczek pokroić na zgrabne części, a cebulę obrać, pokroić w talarki i posypać odrobiną soli. Na patyki szaszłykowe nadziewać pokrojoną kiełbasę,ziemniaki,cebulę,boczek, karkówkę itp(kolejność dowolna). Smażyć na rozgrzanym grillu, aż mięso będzie przyrumienione.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    a dlaczego nie dla kobiet? ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    Nazwałam je tak, bo są bardzo syte i mój mężczyzna je uwielbia:)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !