Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z karkówki i boczku

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula do smaku
sól, pieprz do smaku
karkówka bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z karkówki i boczku

Mięso umyć, osuszyć, pokroić w mniejse kawałki i natrzeć przyprawami. W międzyczasie cebulę obrać i pokroić w talarki, posypać odrobiną soli. Paprykę umyć, obrać, pozbawić nasion i pokroić w zgrabne kawałki. Na patyki szasżłykowe nabijać karkówkę, cebulę, boczek, paprykę itp. Grillować, aż mięso będzie przyrumienione.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

radek305
radek305 29.05.2011 00:18
pychotka
Yvonne 28.05.2011 10:18
świetne na grilla :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak