Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidory nadziewane rzodkiewką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 szt
rzodkiewki 20 dkg
śmietana 1/2 szklanki
szczypiorek
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: pomidory nadziewane rzodkiewką

Pomidory myjemy ścinamy czubki i wydrążamy posypujemy przyprawami i zostawiamy w chłodnym miejscu na 30 min.Rzodkiewkę oczyszczamy płuczemy i ścieramy na tarce o dużych otworach łączymy ze śmietaną i posiekanym koperkiem doprawiamy.Napełniamy pomidory przykrywamy ściętymi kawałkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 25.02.2012 22:29
tak nigdy nie nadziewałam
iza15 22.09.2011 23:13
ciekawe
polly66 29.05.2011 10:19
szkoda,że bez zdjęcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak