Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pomidory nadziewane po dominikańsku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory duże 4 szt
filet śledzia
papryka konserwowa kawałek
śmietana gęsta 3 łyżki
jabłko 1 szt
trybulka
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pomidory nadziewane po dominikańsku

Pomidory myjemy ścinamy czubki wydrążamy środki posypujemy przyprawami i zostawiamy w chłodnym miejscu na 30 min.Jabłko myjemy obieramy i usuwamy gniazda nasienne i kroimy w kostkę razem ze śledziem i papryką,łączymy ze śmietaną i posiekaną trybulką doprawiamy do smaku.Napełniamy pomidory i przykrywamy ściętymi przykrywkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 05.09.2011 23:49
brzmi ciekawie
Krystyna32 30.05.2011 09:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak