Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selery naciowe po polsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler naciowy 80 dkg
masło 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: selery naciowe po polsku

Selery myjemy kroimy na 10 cm kawałki i wkładamy do wrzącej osolonej wody z dodatkiem cukru i gotujemy pod przykryciem,następnie wyjmujemy układamy na półmisku polewamy stopionym masłem wymieszanym z posiekanymi jajkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 10.06.2011 06:31
pomysłowe
Justyna Jussstiii 09.06.2011 00:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak