Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

selery naciowe po francusku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler naciowy 80 dkg
migdały 50 gram
ketchup 5 łyżek
masło 2 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: selery naciowe po francusku

Migdały sparzamy obieramy ze skórki i siekamy,mieszamy ze stopionym masłem i lekko podsmażamy.Selery myjemy kroimy na 10 cm kawałki gotujemy we wrzącej osolonej wodzie z dodatkiem cukru,następnie wyjmujemy układamy na półmisku i polewamy przygotowanymi migdałami i ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.01.2012 08:15
super
Krystyna32 22.06.2011 08:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak