Składniki:
kapusta czerwona | 70 dkg |
masło | 2,5 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 3 szklanki |
cebula | 2 szt |
jabłka | 40 dkg |
cytryna | 1 szt |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
kminek | |
Cynamon mielony Prymat |
kapusta czerwona | 70 dkg |
masło | 2,5 łyżki |
wino czerwone wytrawne | 3 szklanki |
cebula | 2 szt |
jabłka | 40 dkg |
cytryna | 1 szt |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
kminek | |
Cynamon mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: