Sposób przygotowania

Filety myjemy i osuszamy.Kroimy i rozbijamy tak,aby powstał jak największy płat.Brzoskwinie kroimy w małą kostkę i układamy dość ciasno na mięsie.Oprószamy przyprawą i polewamy syropem z brzoskwiń(kilkoma łyżkami).Mięsko zwijamy w roladę i owijamy folią aluminiową.Pieczemy 1 godz. w temperaturze 180 stopni.Po upieczeniu kroimy jak roladę.Można dodać do ryżu ugotowanego na sypko.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wykwintne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    takie mięsko to ja lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mmmm smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajny pomysł na indyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne mięcho!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pyszny taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetny przepis,muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !