Sposób przygotowania

Plastry schabu rozbić, posypać solą, pieprzem i majerankiem. Na każdy położyć kawałki szynki i sera, zwinąć w roladki i smażyć na posmarowanej tłuszczem grillowej patelni po kilka minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Zachęcają do rozpalenia grilla w weekend.
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetycznie wyglądają!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszności
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    muszą być bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super!
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    mniam uwielbiam,,wygldaja przepysznie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno były wyśmienite;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super ;)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczne i do tego coś ciekawszego niż kiełbasa z grilla!
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    apetyczne roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo dobre !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !