Sposób przygotowania

Filet opłukać,osuszyć i pokroić w kawałki .Przyprawić solą i pieprzem.Jajko roztrzepać.Kawałki fileta obtaczać kolejno w mące,jajku i wiórkach kokosowych.Smażyć w głębokim oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawa panierka
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa i smaczna...
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawi mnie też....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    w wiórkach robiłam polędwiczki chyba.....i były bardzo smaczne.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smak kokosu urozmaica dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !