Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewkówka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 5 sztuk
masło 3 dag
śmietana 100 ml
bulion warzywny 1 litr
rzeżucha 1 garść
sól do smaku
pieprz do smaku
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewkówka

Rzodkiewkę myjemy i wraz z obranymi ziemniakami kroimy w małą kostkę.Dusimy na maśle.Wlewamy bulion i gotujemy 25 minut.Wszystko miksujemy i doprawiamy do smaku pieprzem i solą.Dekorujemy na talerzach śmietaną i posypujemy rzeżuchom.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 27.04.2012 18:13
pyszny pomysl
kate.500 15.11.2011 08:02
rewelacja
kate.500 15.11.2011 08:02
rewelacja
Dorian 07.11.2011 08:25
samo zdrowie
Tika4444 01.07.2011 08:04
ciekawy pomysł, nigdy nie robiłam
alaaa 07.06.2011 22:42
ciekawy przepis
barbara11561 29.05.2011 09:41
Bardzo ciekawe danie:)
Robert10 28.05.2011 20:01
smaczne
Robert10 28.05.2011 20:01
smaczne
romanrafal
romanrafal 28.05.2011 07:31
nie jadłem,ale brzmi ciekawie,fajne
Dorota59 27.05.2011 21:06
nie robiłam
MAŁGORZATA108 27.05.2011 20:43
Fajne, mi się podoba.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak